The following two tabs change content below.
Vuslat Yavuz

Vuslat Yavuz

1997 yılında İstanbulda doğmuştur. 2019'da İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Odyoloji Bölümünü tamamlamıştır. Ankara'da Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ve Bezmialem Vakıf Üniversite Hastanesinde klinik deneyim edinmiştir. Ocak 2020'den beri Duymer bünyesinde Marmara Bölgesi Odyoloji Temsilcisi olarak çalışmaktadır.
Vuslat Yavuz

Son Gönderiler Vuslat Yavuz (Tümünü Gör)

Thrive İşitme Kontrolü: İşitmede Devrim Gibi Bir Uygulama

Starkey’in yeni Livio ™ AI işitme cihazları, Thrive ™ İşitme Kontrolü uygulaması ve akıllı telefon entegrasyonu ile, basit işitme ayarlamaları yapmak ve ses akışı sağlamaktan çok daha fazlasıdır. Thrive İşitme uygulaması, kullanıcılara uzaktan işlevsellik, bellek özelleştirme, Thrive Wellness Puanı ve uzaktan programlama gibi işitme cihazları için şimdiye kadarki en gelişmiş ve ilgi çekici işlevselliği sağlar – bu gerçekten bir işitme devrimidir.

 

Remote Kontrol

Thrive Hearing uygulamasının ekranı ana kontrol ekranıdır; kullanıcılara işitme cihazı pilinin durumunu gösterir ve akıllı telefona kablosuz bağlantı sağlar. Ana kontrol ekranında, işitme cihazı mikrofonunun ses seviyesini ve istenirse işitme cihazının ses seviyesini kapatma yeteneği üzerinde tam kontrol vardır.

Özelleştirin

İşitme uygulaması özelleştirme özelliği, kullanıcı mevcut ortamına özgü işitme cihazına fazladan ince ayar yapmak istediğinde mükemmel sonuç verir.

Özelleştirme alanı, işitme cihazlarının performansını aşağıdaki şekillerde kişiselleştirmek için tam esneklik sağlar:

  • Dört Bantlı Ekolayzer
  • Kişiselleştirilmiş varsayılan ses seviyesi
  • Gürültü baskılama, Gürültüde Anlama, Rüzgar, Mikrofon Yönü için uyarlanabilir özelliklerin kontrolü
  • SoundSpace

Thrive Zindelik

Livio AI işitme cihazlarıyla birlikte Thrive uygulaması, kullanıcıya hem vücut hem de beyin sağlığını izlemenin kolay ve güçlü bir yolunu sunar. Livio AI’daki entegre sensörler, akıllı veri kaydı ve yapay zekadan yararlanan Thrive İşitme uygulaması, Vücut Puanını, Beyin Puanını ve genel Thrive Wellness Puanını derler ve hesaplar. Thrive Wellness Puanı (200 puan) adı verilen sağlık ve zindelik puanı olarak sunulur.

Vücut Sağlığı Takibi

Vücut Skoru, üç günlük hedefe doğru ilerlemenin bir ölçüsüdür: Adımlar, Aktiviteler ve Hareket.

  • Adımlar – gün içinde atılan adım sayısını gösterir ve günün saatini ve mesafesini göstermek için genişletilebilir.
  • Aktiviteler – Kullanıcının temel bir yürüyüş hızından daha fazla etkin olduğu dakika sayısını gösterir ve kullanıcının en aktif olduğu günün saatini göstermek için genişletilebilir.
  • Hareket durumu – Kullanıcının en az bir dakika boyunca hareket ettiği ve gün içindeki saat sayısını görüntüler.

Bu hedeflerin kombinasyonu, maksimum 100 Vücut Puanına yol açar. Thrive Hearing uygulaması, zaman içindeki ilerlemeyi göstermek için Vücut Puanının kayıtlarını tutar.

Beyin Sağlığı Takibi

Beyin Skoru, kullanıcının üç günlük hedefe doğru ilerlemesinin bir ölçüsüdür: Kullanım, Katılım ve Aktif Dinleme.

  • Kullanım – İşitme cihazlarının takılma süresini ölçer.
  • Etkileşim – Kullanıcının başkalarıyla sohbet ettiği veya telefon görüşmeleri gibi ses akışı yaptığı ortamlarda ne kadar zaman harcanacağını ölçer.
  • Aktif Dinleme – Gün boyunca yaşanan çeşitli ortamları ve durumları ölçer. Karşılaşılan ortam çeşitliliği ne kadar büyük olursa, beyin o ortamlardan gelen uyaranlar ile o kadar zenginleşir.

Bu hedeflerin kombinasyonu maksimum 100 Beyin Puanına yol açar.

 Beden ve Beyin skoru, maksimum 200 ile Thrive Wellness Skoru elde etmek için birleştirilir.

HEARING CARE ANYWHERE

Starkey’in yeni uzaktan programlama özelliğidir. İki temel işlevi vardır: Otomatik Yedekleme ve Uzaktan Ayarlama.

Otomatik Yedekleme – Kullanıcı çevrimiçi bir hesap oluşturduğunda, işitme cihazı ve uygulama ayarları bilgileri otomatik olarak bulut depolama alanına yedeklenir. IPhone ve iPad’lerinde Thrive Hearing uygulamasını kullanabilenler için, Hearing Care Anywhere aracılığıyla bulut bağlantısı, bu cihazlar arasında gerçek zamanlı senkronizasyona izin verir.

Uzaktan Ayarlama – İşitme uzmanları Inspire® yazılımını kullanarak uzaktan programlama için Livio AI’yı etkinleştirebilir. Etkinleştirildikten sonra Thrive İşitme uygulaması, özelliğin etkinleştirildiğini algılar ve kullanıcıya işitme uzmanlarından uzaktan ayarlamalar istemek için basit bir yöntem sunar. Uzman isteği yanıtladıktan sonra, kullanıcı yeni değişiklikleri önizleyebilir ve mevcut ayarlarıyla karşılaştırabilir. Önizleme seçeneğinde zaman kısıtlaması veya zorunlu kabul yoktur.

Aksesuarlar – Thrive uygulaması, Starkey’in yeni Starkey İşitme Teknolojileri TV ve / veya Remote Mikrofon + aksesuarlarının işitme cihazlarına ne zaman eşleştirildiğini bilir; istenen aksesuarı seçmek, ses akışlarını başlatmak / durdurmak ve karışımını kontrol etmek için ek esneklik sağlar. Ses akışlarından ve işitme cihazı mikrofonlarından gelen ses düzeyini ayarlar.

Çeviri

Thrive İşitme uygulaması 27 farklı dilin neredeyse gerçek zamanlı çevirisini destekler ve çeviri, doğrudan kullanıcının kulağına tercih edilen dilde aktarılır. Thrive uygulaması, telefondaki ve buluttaki güçlü işleme araçlarından yararlanarak, bir konuşmanın parçası olan, kullanıcının dilini tanıyan, metne dönüştüren ve iletişim ortağı için çeviren iki farklı dili dinleyebilir. Thrive İşitme uygulaması, dillerini algılar, metne dönüştürür, telefonda kullanıcının dilinde göstermek için çevirir ve Livio AI işitme cihazları aracılığıyla kullanıcılara aktarır.

Sonuç

Thrive İşitme Kontrolü uygulaması, kullanıcıyı Livio AI işitme cihazlarının kontrolünü sağlayan tam özellikli, kullanımı kolay bir uygulamadır. Vücut ve Beyin takibi ile Thrive Zindelik skoru, hastaların günlük, fiziksel ve zihinsel aktivitelerini izleyerek aktif ve sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik eder. Kullanıcılar işitme uzmanlarından uzaktan talepte bulunmak ve hizmet almak için İşitme Bakımı’na her yerden erişebilir, böylece mevcut ve yeni alınan işitme cihazı ayarlarını mücadele ettikleri gerçek ortamlarda karşılaştırabilirler. Thrive İşitme uygulaması, işitme cihazlarıyla çalışmayı ilgi çekici ve kişiselleştirilmiş bir deneyim haline getiren kullanımı kolay bir uygulamada dinleme deneyimini geliştirmek için tasarlanmış inanılmaz özellikler sunar.